Elke tekst moet uw verhaal vertellen

Dat heet communicatie. De meeste teksten zijn echter woorden op een rij. Staan leuk achter elkaar, maar sporen niet aan tot actieve beleving. Redactionele of conceptuele hulp kan dan op zijn plaats zijn. Een frisse vakkundige kijk maakt van woorden communicatie, van teksten uw eigen boodschap.

 

Journalistiek en (eind)redactioneel werk

Of het nu gaat om de inrichting van een website of de productie van een gedrukte uitgave… kleinschalig of in de breedste zin van het woord, Bert Kuijpers van Oceantime helpt u op weg of uit de brand. Zowel inhoudelijk als commercieel schrijft hij teksten, artikelen en verhalen, die uw doel bereiken.

De kracht van eenvoud

Vrijwel elke openbare activiteit heeft een website nodig om tot volle ontwikkeling of bekendheid te komen. Dat begint al bij een eenvoudige site met de functie van een ‘uithangbord’ zoals deze. Simpel maar zinvol (u leest dit tenslotte ook…). Daarvoor zijn geen ingewikkelde en kostbare datakoppelingen nodig. Oceantime levert een functionele site compleet, inclusief teksten en grafische elementen.

Website testen en ‘onlogica’ opsporen

Wie ooit betrokken is geweest bij de bouw van websites – groot of klein – weet, dat het venijn in de staart zit. De laatste fase van de bouw bestaat uit (her)redigeren, het opsporen van niet-logische koppelingen, en ontbrekende navigatie. Tot op de kleinste details. Oceantime weet wat een testfase vraagt om succesvol ‘live’ te gaan, en helpt u bij de laatste loodjes.

Second opinion inzake businessplan of vormgeving

De commerciële haalbaarheid of de ‘interface’ (de opzet en vormgeving) van de site kan gemakkelijk tot twijfel of zelfs tweespalt leiden. Is het niet binnen het team, dan in uw eigen brein… Oceantime heeft ervaring met het presenteren en lanceren van nieuwe concepten (en denkwijzen!) binnen een grote organisatie.

‘Out of the box’ en ‘into sailing’

Zowel inhoudelijk, commercieel, als met de nodige praktische ICT-kennis kan Bert Kuijpers het verschil maken. Dankzij zijn overall visie op de journalistiek, de content, de journalistieke inhoud, de marketing, de techniek, de exploitatie en het beheer van websites. Daarbij is Kuijpers sinds jaar en dag gepokt en gemazeld in de wereld van de watersport.